Menu
Uw winkelwagen

Lidmaatschap & Partnerships

Schmerzverband

De Oostenrijkse pijnvereniging is een belangengemeenschap voor pijnpatiënten, hun familieleden, artsen, therapeuten en mensen die geïnteresseerd zijn in dit onderwerp. De pijnvereniging heeft het tot haar missie gemaakt om getroffen mensen te laten horen en werkt voortdurend aan het herkennen van chronische pijn als een afzonderlijke ziekte om nieuwe mogelijkheden te bieden voor de behandeling en preventie van chronische pijn.


Deutscher Hanfverband (DHV)

De Duitse hennepassociatie, kortweg DHV, is een professionele belangenbehartiger van de Duitse hennepindustrie. Het lange termijn doel van de DHV is de legalisatie van hennepproducten als stimulerend middel. De DHV werkt al tegen discriminatie van hennepgebruikers en zet zich in om het gebruik van hennep als ecologische grondstof en voor medische doeleinden in Duitsland te vergemakkelijken.


Weedmaps

Weedmaps is een online service waarmee gebruikers cannabisbedrijven in hun omgeving kunnen vinden. Beoordeel en bespreek in de gemeenschap. De Weedmaps-database bevat meer dan 3.000 internationale cannabisbedrijven, evenals een schat aan informatie over cannabis en het gebruik ervan.