Menu
Uw winkelwagen

Betaalmethoden

Betaling


Aankoop op rekening / gedeeltelijke betaling / betaling op afbetaling


Voor een aankoopwaarde tot € 500,00 is de optie "aankoop op rekening" beschikbaar. Selecteer simpelweg "Kopen op rekening" als betalingsmethode bij het afrekenen. U ontvangt uw factuur dan één werkdag na levering per e-mail. U heeft dan 14 dagen de tijd om het openstaande bedrag over te schrijven. U vindt alle betalingsinformatie inclusief het 12-cijferige doel op uw factuur.

De financiering (termijnbetaling) is te gebruiken vanaf een aankoopwaarde van € 150,00 tot een aankoopwaarde van € 3000,00 (elk inclusief verzendkosten en wettelijke btw). U kunt kiezen uit 3 en tot 24 termijnen.

Houd er rekening mee dat aankoop op rekening / termijnbetaling alleen kan worden gebruikt als het factuuradres overeenkomt met uw privéwoning. Het afleveradres moet identiek zijn aan het factuuradres (geen ander afleveradres).

Aankoop op rekening / gedeeltelijke betaling / betaling op afbetaling is mogelijk in de volgende landen:

Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland


Internationale creditcards en betaalpassen - Visa, Mastercard, MaestroBetaal gemakkelijk en zonder risico met uw Visa of MasterCard. Na het afronden van uw bestelling vragen wij om uw creditcardgegevens. En allemaal zonder risico met Mastercard SecureCode en Verified by Visa. Let op: uw kaart moet de 3-D Secure-functie ondersteunen en worden uitgegeven door een bank in een van de volgende landen.

Kaartbetaling is beschikbaar in de volgende landen:
België, Bulgarije, Canada, Cyprus, de Tsjechische Republiek, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Verenigd Koninkrijk / Groot-Brittannië, Verenigde Staten van Amerika, Zweden, Zwitserland


Betaal comfortabel en zonder risico met uw Diners Club of MaestroCard. Na het afronden van uw bestelling vragen wij om uw creditcardgegevens. En allemaal zonder risico met Diners Club ProtectBuy en Maestro SecureCode. Let op: uw kaart moet de 3-D Secure-functie ondersteunen en worden uitgegeven door een bank in een van de volgende landen.

Kaartbetaling is beschikbaar in de volgende landen:
België, Bulgarije, Canada, Cyprus, de Tsjechische Republiek, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Verenigd Koninkrijk / Groot-Brittannië, Verenigde Staten van Amerika, Zweden, Zwitserland


Lokale creditcards en betaalpassen - Carte Bleue, CartaSi Italy, Dankort
Betaal comfortabel en zonder risico met uw Carte Bleue, CartaSi Italy of Dankort. Na het afronden van uw bestelling vragen wij om uw creditcardgegevens. En allemaal zonder risico met Carte Bleue 3-D Secure, CartaSi 3-D Secure en Dankort Secured by Nets. Let op: uw kaart moet de 3-D Secure-functie ondersteunen en worden uitgegeven door een bank in een van de volgende landen.

Kaartbetaling is beschikbaar in de volgende landen:
Denemarken, Frankrijk, Italië,

 

Vooruitbetaling (SEPA-overboeking)


We zullen u na de bestelling onze rekeninginformatie voor de aanbetaling geven. Bij een overschrijving vóór 12 uur, met valutadatum van vandaag, ontvangen we het geld meestal dezelfde dag. De artikelen worden direct na bestelling gereserveerd of besteld. Voor leveringen vanuit een extern magazijn worden de artikelen pas besteld na ontvangst van de betaling.


Vooruitbetaling (ACH / ABA-overschrijving)


Wij geven u na de bestelling onze accountgegevens voor de aanbetaling. Bij een overschrijving voor 12 uur, met valutadatum van vandaag, ontvangen we het geld meestal op dezelfde dag. De artikelen worden direct na bestelling gereserveerd of besteld. Voor leveringen vanuit extern magazijn worden de artikelen pas besteld na ontvangst van betaling.

ACH / ABA-betalingen zijn elektronische betalingen via het Automated Clearing House (ACH) en American Bankers Association (ABA) -netwerk. Fondsen gaan van de ene bankrekening naar de andere met behulp van een tussenpersoon die fondsen naar de eindbestemming leidt. Geautomatiseerde betalingen kunnen voordelen bieden voor zowel handelaars als consumenten.

ACH / ABA is beschikbaar in de volgende landen:
Canada, Verenigde Staten


SofortBanking - Directe bankoverschrijving


SofortBanking is een TÜV-gecertificeerd online betalingssysteem op basis van het beproefde online bankieren met PIN / TAN-invoer voor veilige en snelle verwerking van uw online aankopen. Via het beveiligde betaalformulier van Klarna, dat niet toegankelijk is voor handelaren, plaatst SofortBanking automatisch en in realtime een overschrijving op uw online bankrekening. Het aankoopbedrag wordt onmiddellijk en rechtstreeks overgemaakt op de bankrekening van de verkoper.

Uw voordelen met SofortBanking:
Handig - U kunt de overdracht onmiddellijk starten na het voltooien van uw bestelling bij CANVORY. Het is niet langer nodig om over te schakelen naar de website van uw bank. Dat bespaart tijd!
Praktisch - De gegevens voor uw overschrijving zijn al ingevuld (factuurbedrag, begunstigde, ordernummer, enz.). Het vervelende typen en invullen van het overdrachtsformulier is niet langer nodig.
Net zo veilig als online bankieren - het systeem accepteert dezelfde pincode en herkent de geldige TAN's van uw bank, aangezien u zich met deze gegevens aanmeldt bij uw bank.

Hoe het werkt
In principe kan elke internetgebruiker de directe overschrijving als betaalmethode gebruiken als hij een geactiveerde online bankrekening met PIN / TAN-procedure heeft. Houd er rekening mee dat directe overdracht nog niet beschikbaar is bij enkele banken. Als toegangsgegevens voor de onmiddellijke overdracht hebt u nodig:
• Uw bankcode
• Uw rekeningnummer
• Uw toegangsgegevens om in te loggen bij uw bank (direct banknummer of rekeningnummer afhankelijk van de bank)
• Uw pincode, die u ook bij uw bank gebruikt
• Uw TAN, die door uw bank aan u is toegewezen

SofortBanking is beschikbaar in de volgende landen:
België, Duitsland, Groot-Brittannië, Italië, Nederland, Oostenrijk, Polen, Spanje

 

eps - Directe bankoverschrijving


EPS (E-Payment Standard) is een erg handig betaalsysteem omdat het voortbouwt op bestaande online bankplatforms. Als u voor deze betalingsoptie kiest, wordt u automatisch omgeleid naar uw gebruikelijke internetbankieren. Alle benodigde informatie (accountnaam, accountnummer, doel, etc.) is al gedeponeerd.

Uw voordeel: het bedrag wordt onmiddellijk bijgeschreven op onze account, zodat wij uw bestelling sneller kunnen verwerken.

Eps is beschikbaar in de volgende landen:
Oostenrijk


giropay - Directe bankoverschrijving


giropay is een online betaalmethode die wordt aangeboden door meer dan 1.500 banken en spaarbanken. Gebaseerd op online bankieren met PIN en TAN, maakt het eenvoudige, snelle en veilige betaling via online overdracht mogelijk.

Het enige dat u nodig heeft, is een betaalrekening voor online bankieren bij een deelnemende bank of spaarbank.

Giropay is beschikbaar in de volgende landen:
Duitsland


Bancontact / Mister Cash - Directe bankoverschrijving


Bancontact / Mister Cash is een online betalingssysteem ontwikkeld door de banken in België en is vergelijkbaar met het iDEAL-betalingssysteem in Nederland. De aangesloten banken zijn Dexia, BNP Paribas, ING, Fortis, KBC, CBC, AXA Bank, VDK- en Record Bank. Het gebruik is heel eenvoudig, snel en vooral betrouwbaar en veilig. Alle Belgische klanten van bovengenoemde banken die internetbankieren gebruiken, kunnen Bancontact / Mister Cash gebruiken. U kunt uw aankopen direct online betalen met Bancontact / Mister Cash in uw vertrouwde bankomgeving. Het is niet nodig om hiervoor een speciaal abonnement af te sluiten en er zijn geen extra kosten aan verbonden. De betalingen die u doet, worden binnen enkele seconden verwerkt en u kunt ze direct controleren op uw online rekeningoverzicht.

Hoe betaal je met Bancontact / Mister Cash?
1. Selecteer Bancontact / Mister Cash als betaalmethode
2. Voer uw accountnummer en vervaldatum in
3. U wordt nu doorgestuurd naar een beveiligde pagina in uw bank. Gebruik uw Digipass-kaartlezer om de betaling te accepteren
4. Controleer de gegevens en bevestig de betaling

Bancontact / Mister Cash is beschikbaar in de volgende landen:
België


iDEAL - Directe bankoverschrijving


Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen betalen. iDEAL is een systeem dat u rechtstreeks verbindt met uw online bankieren. U betaalt snel, veilig en gemakkelijk in uw vertrouwde online bankomgeving bij uw bank. U hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account te openen. De betalingen worden onmiddellijk verwerkt en zijn direct zichtbaar op het elektronische rekeningoverzicht van uw bank. Bovendien zijn uw naam en rekeningnummer alleen bekend in de online shop nadat u de betaling hebt goedgekeurd.

Hoe betaal ik met iDEAL?
1. Kies iDEAL als betaalmethode
2. Kies uw bank, u wordt doorgestuurd naar de startpagina van uw bank
3. Meld u aan op de inlogpagina van uw bank met uw rekeningnummer en pincode
4. Controleer de details van uw betaling en bevestig de betaling

iDEAL is beschikbaar in de volgende landen:
Nederland


Przelewy24 - Directe bankoverschrijving


Kies voor snelle en veilige betaling via Przelewy24. Zodra u deze betaalmethode selecteert, wordt alle vereiste informatie automatisch naar Przelewy24 verzonden. Het enige wat u hoeft te doen is uw bank selecteren en de betaling uitvoeren met TAN zoals bij een standaard overschrijving. Zodra het proces is voltooid, wordt de betaling in realtime naar ons verzonden. De Przelewy24-betaalmethode ondersteunt betalingen van meer dan 165 banken en verschillende andere betaalmethoden. Przelewy24 is de meest gebruikte betaalmethode in Polen. Betaal betrouwbaar en snel. Uw bestelling kan direct worden verwerkt en verzonden.

Przelewy24 is beschikbaar in de volgende landen:
Polen


MultiBanco / MB Way / Payshop


Multibanco is een interbancair netwerk in Portugal, beheerd door SIBS, Sociedade Interbancária de Serviços, dat kaarthouders meer dan 60 diensten biedt, van geldopnames bij geldautomaten tot internetbetalingen. Na aankoop dient u de betaling zo snel mogelijk te voldoen. Gebruik de verstrekte gegevens: entiteit, referentie en bedrag. De Multibanco-betalingen zijn 3 dagen geldig. Na deze periode wordt de bestelling als ongeldig beschouwd en wordt deze geannuleerd.

MB Way is veilig en strikt vertrouwelijk. U kunt de MB Way-app of uw mobiele telefoonnummer en MB Way-pincode gebruiken voor betaling. De MB Way-betaling wordt onmiddellijk gedaan met een bevestigingsvenster van 5 minuten. Na deze tijd wordt de bestelling als ongeldig beschouwd en wordt deze geannuleerd.

Met de Payshop-service kunt u uw rekeningen in commerciële installaties betalen terwijl het systeem veilig en gratis is geïnstalleerd.
Ga naar een Payshop-agent (CCT, supermarkten, gemakswinkels, benzinesta