Menu
Uw winkelwagen

Rolling Papers / Sigaretpapier

Papers zijn papieren sigaretten die meestal zijn gemaakt van hennep, rijst of vlas.

Belangrijke eigenschappen van sigarettenpapier zijn de dikte van het papier, de glans, de smaak en de plakstrip.

Papers moeten ...

  • worden uitgerust met een kleefstrip, die bestaat uit natuurlijke ingrediënten
  • brand geurloos
  • hebben geen smaak van hun eigen (uitzondering: gearomatiseerde kranten)
  • zo dun mogelijk zijn
  • langzaam en gelijkmatig verbranden


Wij bieden u verschillende soorten sigarettenpapier te koop aan. Sommige kranten zijn smal, andere zijn breed. Sommige zijn verpakt als afzonderlijke folders, andere op lange rollen waarmee u de lengte van de sigaretten zelf kunt bepalen. Last but not least zijn er voorgerolde sigarettenkokers (Cones). Sigarettenpapier hoeft niet per se wit te zijn, maar heeft vaak een natuurlijke bruine tint of is zelfs transparant.

Merk: MARIE Model: 415100002
We hebben een tip voor alle natuurliefhebbers:De nieuwe Marie Active-filters met een diameter van 6 mm zijn voor diegenen die van het volledige king-size draaiplezier houden. Omdat ze alleen doorlaten wat echt goed is. De duurzame actieve koolkorrels van gezuiverde kokosnootkool en de twee keramisch..
5,49€
Excl. BTW:4,58€
Merk: MARIE Model: 418438043
Met de Marie filtertips kun je veel grappige dingen doen. Maak bijvoorbeeld een flipboek. Of je kunt ze gewoon gebruiken om te genieten van de King Size-draai. Omdat ze dat zeker het beste kunnen doen - dankzij perforatie vooraf voor gemakkelijker schroeven en de vat van papiervezel voor een pe..
0,59€
Excl. BTW:0,49€
Merk: MARIE Model: 418438047
Met de Marie filtertips kun je veel grappige dingen doen. Maak bijvoorbeeld een flipboek. Of je kunt ze gewoon gebruiken om te genieten van de King Size-draai. Omdat ze dat zeker het beste kunnen doen - dankzij perforatie vooraf voor gemakkelijker schroeven en de vat van papiervezel voor een pe..
0,59€
Excl. BTW:0,49€
Merk: MARIE Model: 411438221
Stel je eens voor dat: het was een lange dag. Je komt thuis, verpakt. En dan het besef: op dit moment is iets belangrijks vergeten. Maar maak je geen zorgen: dit kan niet gebeuren met het handige combinatiepakket van Marie. Omdat er al papieren zijn met de filtertips er al in. Door de verticale perf..
1,99€
Excl. BTW:1,66€
Merk: MARIE Model: 411438038
De ongekroonde koning onder de kranten is een mooie majestueuze verschijning met meer dan 10 centimeter lengte. En biedt ongelooflijk veel ruimte voor het King Size rotatieplezier. Met langzaam afbranden voor langer wikkelplezier - de zelf-rolt gaat uit, zo niet wordt aangetrokken.Marie King Si..
1,39€
Excl. BTW:1,16€
Merk: MARIE Model: 418438053
We hebben een tip voor alle natuurliefhebbers:De filtertips van de vrienden van de Marie nature. Omdat ze zijn gemaakt van ongebleekt papier en beschikbaar zijn in het formaat van 58 x 26 mm, met 35 vellen. De praktische perforatie maakt het vastschroeven eenvoudiger en zorgt zo voor maximaal g..
0,59€
Excl. BTW:0,49€
Merk: MARIE Model: 411438049
Natuurliefhebbers houden ervan om op het platteland te zijn. Dat is waarom je niet zou moeten doen zonder het te draaien. Net als de papieren van alle natuurvrienden, zijn de vrienden van MARIE nature, King Size Slim, gemaakt van gecertificeerde biologische hennep - het wordt niet groener. In Ultraf..
1,39€
Excl. BTW:1,16€
Merk: MARIE Model: 411438052
Voor individualisten, hobbyisten en self-makers. Voor Kingsize, Queensize of Regular. Voor natuurjongens, bloemenmeisjes en hippe hipster-hippies. De vrienden van MARIE nature Rolls Slim met een papierdikte van 14 g zijn voor diegenen die houden van het natuurlijke draaiplezier: ongebleekt, gemaakt ..
1,89€
Excl. BTW:1,57€
Merk: MARIE Model: 411438045
Als er zoiets bestaat als een Rolls Royce of Papers, dan is het Marie Rolls Slim. Omdat ze precies de Oostenrijkse kwaliteit hebben, wat een traditioneel merk maakt. Trotse inhoud van 5 meter biedt veel plezier zoals je het kent en ervan houdt. De leafletlengte kan individueel worden bepaald. H..
1,89€
Excl. BTW:1,57€
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9